Entrevista a Miquel Esteve. Comissionat de immigració de l'Ajuntament de Barcelona



Miquel Esteve Brignadelli va néixer a Barcelona fa 55 anys. Llicenciat en Filosofia i Lletres, Diplomat en Prosfessorat d'Educació General Bàsica i format en Ciències Químiques, actualment exerceix com a docent i tutor Institut Miquel Tarradell del Raval. Ha ocupat diferents càrrecs directius en centres educatius de Badia del Vallès i Ripollet i és professor titular de l'Aula Oberta Institut Lluís Companys de Ripollet amb atenció específica a alumnes provinents de les primeres onades migratòries, això com a alumnat d'ètnia gitana de procedència romanesa i portuguesa. 



En l'àmbit polític, és militant de CDC, treballa en l'adreça i dinamització del Secretari d'Immigració de CDC des de 2008 i va participar en l'organització i adreça de la campanya humanitària "Catalunya contra la Gana a Àfrica" l'any 2003. 

Per a l'alcalde Trias "Miguel Esteban és la millor opció com Comissionat d'Immigració, no només per la seva gran trajectòria professional i política, sinó també per la seva experiència humana. Segur que realitzarà un gran treball a l'Ajuntament de Barcelona."

0 comentarios:

Publicar un comentario